Jak se chovat u zkoušky když víte, že nic nevíte

13. 4. 2011 23:10
Rubrika: Pro zasmátí

1) Přineste si polštář, hoďte si šlofíka (nebo to aspoň předstírejte). 15 minut před koncem vstaňte, protřete si oči se slovy: "No nazdar, to je hodin; tak se do toho dáme". Něco tam načmárejte a odevzdejte o 5 minut dříve.

2) Po rozdání zadání začněte křičet: "Pepo, Pepo, mám výsledky."

3) Pokud je to zkouška z matematiky, odevzdejte esej. Pokud je to zkouška z jazyka, odpovídejte matematickými symboly. Buďte kreativní. Používejte integrál.

4) Dělejte si vlaštovky. Snažte se trefit asistentovi do levé nosní dirky.

5) Mluvte si celou dobu pro sebe. Debatujte sám se sebou. Pokud budete požádáni, abyste zmlkli, odsekněte, že to slyší vaše myšlenky. Pak si začnětě vykládat, jaký je asistent blb.

6) Přineste si bohaté občerstvení, nejlépe silně aromatické a o několika chodech, rozprostřete je po celé lavici a začněte konzumovat s odůvodněním, že potřebujete doplnit energii.

7) Po obdržení zadání na něj 5 minut tupě zírejte. Pak vstaňte a začněte křičet: "Vůbec tomu nerozumím a to jsem celý semestr chodil na cvičení. O co jde? A kdo vůbec jste? Kde je ten, co tu má být?"

8) Doneste si digitální hru. Zapněte zvukové efekty.

9) Najděte zajímavý způsob, jak odmítnout každou zadanou otázku. Např. Odmítám odpovědět na tuto otázku, protože se příčí mému náboženskému založení. Buďte kreativní.

10) Přiveďte si s sebou své oblíbené domácí zvíře.

11) Vleťte do posluchárny a zařvěte na asáka: "Už mě maj', musím zdrhnout!"

12) Po patnácti minutách vstaňte, roztrhejte všechny papíry na malé kousíčky, vyhoďte je nad sebe a zařvěte: "Veselé vánoce". Pokud máte odvahu, požádejte o nové zadání s tím, že jste staré ztratil. Opakujte každých 15 minut.

13) Pište štětcem nebo zvýrazňovači.

14) Přijďte na zkoušku v plavkách nebo županu.

15) Přijďte s extrémním záchvatem Turetova syndromu. Buďte hodně vulgární. (Syndrom, při kterém člověk začne mluvit sprostě).

16) Udělejte zkoušku v cizím jazyce. Pokud žádný neumíte, vymyslete si ho. Pokud se jedná o zkoušku z matematiky, používejte římské číslice.

17) Přineste si něco, abyste to mohli házet na asistenta, když se nedívá. Obviňte osobu, kterou nemáte rádi.

18) Jakmile dostanete zadání, snězte ho.

19) Vejděte do posluchárny s filmovým štábem. Vysvětlete asistentovi, že si chcete nechat natočit záznam a naznačte mu, že by mohl dostat určité procento z výnosu.

20) Každých pět minut vstaňte, seberte všechny svoje věci a sedněte si o místo dál. Pokračujte.

21) Odevzdejte o 30 minut dříve. Komentujte to jako extrémně lehké.

22) Odpovídejte v písemce, jako kdyby to byl test. Pokud je to test, tvořte zajímavé kombinace, jako např. BABA.

23) Přineste si černý fix a všechny své odpovědi si okamžitě zcenzurujte.

24) 20 min. po obržení zadání vstaňte, rozházejte všechny věci se slovy:" Já to seru!" a triumfálně odejděte.

25) Vyvolejte vzpouru. Například pohrozte, že jestli všichni neudělají, tak rovnou odcházíte.

26) Snažte se vypadat opilý. (Nejlépe totálně)

27) Vemte si teplé ponožky, asi tak dva týdny nošené, těžké kotníkové boty, nejlépe kanady, a v půlce zkoušky se zujte se slovy, že se tu cítíte jako doma. Doporučujeme použít v letním semestru.

28) Poznamejte, jak dnes asistent vypadá sexy.

29) Přijďte na zkoušku v černém plášti. Po půl hodině si nasaďte černou masku a začněte řvát, že jste Fantom Opery, dokud vás nevyhodí.

30) Běžte na takovou zkoušku, o které nemáte nejmeněí představu, co se vás můžou ptát, a pokud víte, že si zkoušející skutečně pamatuje všechny studenty. Začněte bojovat o to, abyste mohli dělat zkoušku.

31) Po obdržení zadání se začněte hlasitě smát se slovy:" To fakt chcete, abych si život kazil takovvýmhle nesmyslem ?"

32) Přineste si vodní pistolku.

33) Začněte si pískat svou oblíbenou píseň. Nenechte se přinutit, abyste zmlkli. Pokud vás budou chtít skutečně vyhodit, změňte repertoár.

34) V polovině zkoušky začněte dělat brajgl.

35) Pokud se jedná o zkoušku z matematiky, snažte se vymyslet co nejdelší čísla. Nacpěte pí a komplexní čísla kam můžete. Pokud se jedná o zkoušku z jazyka, snažte se pořád odbíhat ke svému životnímu příběhu.

36) Přijďte na zkoušku v rytířské zbroji.

37) Přiveďte si sebou osobu s vějířem. Trvejte na jeho přítomnosti, protože jinak se vám špatně dýchá.

38) Přijďte na zkoušku totálně opilý a argumentujte neplatnost proběhnuté zkoušky pro nezpůsobilost k právním úkonům v důsledku opilosti. Podejte si žádost o náhradní termín.

39) Když vejdete, postěžujte si na vedro. Svlékněte se do naha.

40) Zavolejte si asistenta, ukažte na libovolnou otázku a zeptejte se ho na odpověď. Snažte se to z něj dostat.

41) Po dostání zadání se začněte smát a to provozujte tak 5 minut, pak se zvedněte s vážnou tváří prohlašte: "Slezte z toho lustru Dagu Badmanne, já vás vidím!" a odejděte.

42)

43) Přiveďte ssebou spousty lidí, aby vám dělali vlny. (jako na stadióně)

44) Házejte si s kamarádem talíř přes celou místnost.

45) Přineste si s sebou co největšího a nejošklivějšího maskota. Modlete se k němu často. Zapřemýšlejte i o nějaké oběti.

46) Přesvědčte asistenta, že vaše existence je pouze zdánlivá, jelikož vaše bodová funkce je rozptýlená v prostoru.

47) Během zkoušky rozeberte na co přijdete.

48) Pište otočeně o 90 stupňů a pozpátku.

49) Přineste si s sebou hudební nástroj a hrajte svou oblíbenou melodii. Pokud vás budou okřikovat, snažte se je přesvědčit, že bez toho nemůžete myslet.

50) Napište "10 důvodů, proč je prof.Ten a ten blb: ..."

51)

52) Přiveďte si partu kamarádů, basu piv a popelník... Hrejte karty a chovejte se jako v hospodě. Asistentovi tvrďte, že vám to pomáhá se soustředit.

53) Přisedněte si ke zkoušejícímu se slovy: "Ahoj tati" a chtějte po něm výsledky.

54) Klepejte neustále periodicky prsty o lavici. Když vás někdo napomene, řekněte, že jste nervózní a o něco zvyšte frekvenci.

55) Po rozdání zadání vstaňte, vyjděte před katedru, otočte se směrem k ostatním studentům a začněte penálem střílet po studentech se slovy: "Všichni zemřete, jen já to dám!"

56) Přijďte na zkoušku s běžkami na nohou, zastavte se ve dveřích a vymlouvejte se, že nemůžete dál, protože není zasněžená trasa.

57) Kdy už nic nevíte, snažte se sbalit zkoušející(ho)

58) Přistupte ke zkoušejícímu se slovy, že jste se vsadili o index, že Vás dnes vyhodí. A trvejte na svém!

59) Vezměte si s sebou notebook a vynuťte si abyste na něm mohli psát. Pak použijte písmo Symbol, Wingdings, nebo Webdings.

60) Při obdržení zadání, vykřikněte: "Našli si mě! Síla Matrixu sílí! Kde je Neo?"

61) Napište do testu seznam věcí, co musíte odpoledne koupit.

62) Přijďte s kamarády v temných kápích přes hlavu a se svíčkami a pějte hlubokým hlasem Gregoriánský chorál.

63) Zahrajte si se zadáním na Večerníčka (pěvecky nadaní mohou přidat i melodii... tádadadádádá). Se slovy "Dobrou noc, děti!" odkráčejte spokojeně domů.

64) Odevzdejte prázdný testový papír na kterém bude napsáno "Kdo šetří...má za 4"

65) Jakmile dostanete zadání, nahlas zvolejte tak, aby to slyšel asistent: "Veliký Padišah určil můj osud!" Poté si jemně poťukávejte prsty na temeni hlavy a soustředěně pište útržky učiva co si vzpomenete. Skákejte od tématu k tématu a zakončete vzkazem: "...takže to vidím na jiný termín.

66) Zeptejte se zkoušejícího, zda bylo dřív vejce nebo slepice. Donuťte ho odpovědět a trvejte na opaku.

67) Po okrajích své písemky si vypište své sponzory: "Sponsored by Tesco, Nike, Volvo, Nestlé..."

68) Udělejte rukama slona, levou rukou se chytnete za nos, vzniklým otvorem prostrčte pravou paži, stačí už jen vzít propisku a vesele psát! Na asistentovi poznámky typu: "Nechte těch kašpařin!" nebo "Jestli si myslíte, že je to vtipné...?", odpovídejte, že jste slyšel, že to napíše každý chobot, tak proč ne zrovna ten váš, že? anebo, že jste naopak zaslechl, že test zatim nikdo nedal, kvůli tomu že to zadává nějaký chobot a tohle je jediný logický způsob, jak uspět.

69) Jděte na zkoušku, která se vás netýká, po obdržení zadání vstaňte a jděte i se zadáním ven z místosti. Po dotazu asistenta: "Kam si myslíte, že s tim zadáním jako jdete?" suverénně odpovězte, že nejste zdejší, na záchodě došel papír a že tohle byl nejrychlejší způsob jak nějaký sehnat. Pěkně za něj podekujte. Můžete se klidně zeptat, jestli ho pak chce vyplněný vrátit.

70) Přijďte v tmavomodrém kostýmu černokněžníka, s půlmesíci a vysokou špičatou čepicí. Po obdržení zadání vytáhněte křišťálovou kouli, mávejte nad ní rukama, pokládejte jí testové otázky a podivujte se nad odpověďmi: "Myslíš?" "Ale ne, nevěřím! Prostě ti neveěřím!...Aha! Už vím jak to myslíš! Já zapomněl na...HAHAHA, proč ti to říkám, vždyť ty víš na co!

71) Opakujte po zkoušejícím každý jeho pohyb a opakujte i slova.Buďte kreativní! Pokud má zkoušející třeba plnovous pořiďte si ho též.

72) Zničehonic vtaňte, ukažte na asáka a zařvěte: "Hahahaha, má rozepnutej poklopec". Opakujte každých 5 minut dokud Vás nevyvedou.

73) Přineste si na zkoušku panenku a celou dobu zkoušky ji s démonickým výrazem češte. Na písemku se podepište Barbie, popřípadě Ken.

74) Přineste si na zkoušku paragon nebo účtenku, který je plný hodně perverzních či nechutných položek. Test vyplňte na druhou stranu a nejlépe se ještě podepište jako člověk který to bude opravovat.

75) Přilepte na na papír pětikorunu a připište k ní že za takovou kravinu byste víc nedali a nenápadně odevzdejte. Případně přilepte na papír slevenku na zboží do místního sexshopu.

76) Po zahájení zkoušky si stoupněte na lavici a začněte kázat o konci světa.

Zobrazeno 3718×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz